board icn-card check download facebook globe linkedin links links1 login mail paper pfeil pfeil_dropdown icn-phone print rechts rechts1 schluessel suche telefon twitter x xing youtube Information Outlook / Mail Google+
 

Bel ons!

Als je vragen hebt of meer informatie nodig hebt, bel dan naar het AirPlus Service team
+32(0)70 22 30 15

Contacteer ons per mail

brussels@airplus.com
To top
Gebouw in het zonlicht met bomen

Carrièremogelijkheden bij AirPlus

 

Welkom bij AirPlus Belgium

Lufthansa AirPlus Servicekarten GmbH maakt deel uit van Lufthansa Group en heeft verschillende regionale kantoren. Als onderdeel van een transnationale onderneming vertegenwoordigen wij AirPlus Servicekarten GmbH in Amsterdam. Het hoofdkantoor bevindt zich in Neu-Isenburg (Duitsland), vlakbij het centrum en de luchthaven van Frankfurt.

AirPlus International heeft ongeveer 1300 medewerkers, waarvan een vijftal in België.

AirPlus België maakt deel uit van de BeNeLux-organisatie met hoofdkantoor op de luchthaven van Schiphol in Nederland. Onze medewerkers in België werken van thuis uit.

Adres:

AirPlus International

P.O. Box 75520

1118 ZN Schiphol

Uw sollicitatie

Waarom AirPlus?

AirPlus International, onderdeel van de Lufthansa Group, is een innovatieve organisatie binnen de financiële dienstverlening. Wereldwijd leveren wij toonaangevende oplossingen voor het kostenbeheer bij zakenreizen.

Ons team is flexibel en barst van de energie. We staan sterk dankzij wederzijds vertrouwen en respect. Dat maakt onze bedrijfscultuur uniek.

AirPlus biedt u uitdagende perspectieven. Dankzij uw creativiteit bent u succesvol in een dynamische en cultureel diverse werkomgeving. Een omgeving die overigens in het teken staat van groei. We geloven en investeren in uw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Uw individuele bijdragen en prestaties worden door ons erkend en beloond. We bieden een flexibele werkomgeving waarbij u zelf de balans tussen uw werk en privé invult.

Startende en ervaren professionals zijn welkom om deel uit te maken van het AirPlus-avontuur. Belangrijk is dat enkel online sollicitaties worden geaccepteerd. Vindt u geen specifieke vacature die past bij uw profiel? Aarzel dan niet om spontaan te solliciteren.

 

Alle informatie over een carrière bij AirPlus

U past perfect in ons team als u:

  • als een echte ambassadeur onze waarden uitdraagt
  • houdt van verandering in een dynamische omgeving
  • gedreven bent om 100% kwaliteit te leveren
  • de handen graag uit de mouwen steekt
  • uw kennis en vaardigheden continu wilt bijschaven
  • sterk bent in het aanbrengen van oplossingen voor onze klanten

To top

Beeldrechten

Wisselen