board icn-card check download facebook globe linkedin links links1 login mail paper pfeil pfeil_dropdown icn-phone print rechts rechts1 schluessel suche telefon twitter x xing youtube Information Outlook / Mail Google+
 

Bel ons!

Als je vragen hebt of meer informatie nodig hebt, bel dan naar het AirPlus Service team
+32(0)70 22 30 15

Contacteer ons per mail

brussels@airplus.com
To top
Travel managers with big smile

De travel manager:
"Meer transparantie en minder kosten – dankzij duidelijke analyses"

“Als travel manager wil ik altijd een nauwkeurig beeld hebben van het soort en de omvang van de reiskosten."

 

AirPlus levert optimale gegevens voor uw travel management

Kosten gemakkelijk controleren, reisactiviteiten op een begrijpelijke manier evalueren en betrouwbare data verkrijgen: dat is de basis voor een professionele oplossing voor travel management. Het is ook de enige manier waarop processen geoptimaliseerd en kosten verlaagd kunnen worden. Daarbij is het cruciaal dat u een gedetailleerd overzicht hebt van het reisgedrag van de medewerkers en de mate waarin ze het reisbeleid naleven.

Met de AirPlus Company Account als centraal account voor uw onderneming worden reiskosten transparant. Om te garanderen dat uw medewerkers kosten op zakenreis zo comfortabel en veilig mogelijk kunnen betalen, biedt de AirPlus A.I.D.A. Virtual Payment een flexibel betaalmiddel voor zakenreizigers.

De gebruiksvriendelijke tools voor gegevensevaluatie AirPlus Information Manager en AirPlus Reports on Demand verschaffen u gedetailleerde statistieken van de reiskosten. U krijgt snel zicht op de kostenveroorzakers en kunt tijdig tegenmaatregelen nemen. Met onze data trekt u gemakkelijk de juiste conclusies en neemt u cruciale beslissingen. Vervolgens kunt u uw reisbeleid dienovereenkomstig aanpassen en gunstigere bedrijfsvoorwaarden voor reisdiensten bedingen.

Onze betaaloplossingen gaan bovendien gepaard met een volledig verzekeringspakket dat anders niet verkrijgbaar is op de markt. Zo blijven uw collega’s hun hele reis lang goed gedekt.

U beschikt trouwens van meet af aan over een eigen contactpersoon bij AirPlus, die altijd klaarstaat om u te helpen.

Uw voordelen in een oogopslag:

  • Meer tijd voor uw corebusiness
  • Eenvoudiger reiskostenbeheer
  • Bespaar op verwerkingskosten en de aankoop van reisdiensten
  • Zorg dat uw collega's niets tekortkomen en volledig gedekt zijn tijdens hun zakenreizen
  • Persoonlijke ondersteuning door uw AirPlus-contactpersoon

 

Kom meer te weten over onze oplossingen voor uw reiskostenbeheer:

To top

Beeldrechten

Wisselen