board icn-card check download facebook globe linkedin links links1 login mail paper pfeil pfeil_dropdown icn-phone print rechts rechts1 schluessel suche telefon twitter x xing youtube Information Outlook / Mail Google+
 

Bel ons!

Als je vragen hebt of meer informatie nodig hebt, bel dan naar het AirPlus Service team
+32(0)70 22 30 15

Contacteer ons per mail

brussels@airplus.com
To top
Assistent met smartphone en computer

De assistent:
‘Ik ben die administratieve chaos beu’

“Als assistent van de CEO heb ik heel wat verantwoordelijkheden, waaronder het organiseren van zakenreizen. Die vormen een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsactiviteiten."

 

Meer tijd voor uw dagelijkse bedrijfsactiviteiten dankzij AirPlus

Het organiseren van zakenreizen neemt van veel medewerkers heel wat kostbare tijd in beslag. Toch hoeft dat helemaal niet: onze oplossingen automatiseren een groot deel van de taken en houden daarbij de kosten onder controle. Ze zijn eenvoudig te gebruiken en vergen geen extra inspanningen. Integendeel: ze dragen actief bij aan een vermindering van stress en een besparing van uw kosten.

Wanneer u een reis boekt, hoeft u enkel het nummer van uw AirPlus Company Account of uw AirPlus Debit Account op te geven, in plaats van een gewoon kredietkaartnummer. Al de rest gebeurt automatisch, dankzij de automatische verwerking van de factuurgegevens. Voortaan behoren administratieve rompslomp, cash voorschotten en overschrijvingen tot het verleden. Afzonderlijke betalingsbewijzen hoeven niet langer nauwgezet te worden gearchiveerd. U kunt alle posten duidelijk toewijzen aan één centrale factuur of nota. Zo wordt reiskostendeclaratie kinderspel.

Niet alleen u, maar de hele onderneming plukt er de vruchten van. De gecentraliseerde AirPlus Company Account en AirPlus Debit Account om de reizen van medewerkers te betalen en de gebruiksvriendelijke gegevensevaluatietools AirPlus Information Manager en AirPlus Reports on Demand besparen u tijd en geld – en bieden u meer gemak en betere voorwaarden bij reisaanbieders.

En mocht u ooit met een vraag zitten: Bij AirPlus beschikt u altijd over een persoonlijke contactpersoon – geen anoniem callcenter, waar u veel te lang moet blijven wachten. Zo heeft u meer tijd voor uw dagelijkse bedrijfsactiviteiten.

Uw voordelen in een oogopslag:

  • U rekent alle reisdiensten handig af via een gecentraliseerde betaaloplossing
  • Alle reiskosten zijn centraal beschikbaar op één factuur
  • U wijst kosten eenvoudig toe met aanvullende gegevens, zoals kostenplaatsen en projectnummers
  • U verwerkt facturen moeiteloos in uw boekhoud- of reiskostendeclaratiesysteem

 

Kom meer te weten over onze oplossingen voor uw reiskostenbeheer:

To top

Beeldrechten

Wisselen