board icn-card check download facebook globe linkedin links links1 login mail paper pfeil pfeil_dropdown icn-phone print rechts rechts1 schluessel suche telefon twitter x xing youtube Information Outlook / Mail Google+
 

Bel ons!

Als je vragen hebt of meer informatie nodig hebt, bel dan naar het AirPlus Service team
+32(0)70 22 30 15

Contacteer ons per mail

brussels@airplus.com
To top
CEO met glimlach

De CEO:
‘We hebben nood aan een professioneel beheer van reiskosten.’

“Onze medewerkers reizen vaak. Ook ik ben vaak onderweg. Voor mijn assistent of voor de boekhouding is het niet altijd eenvoudig om alles bij te houden, vooral als je rekening moet houden met alle wijzigingen, omboekingen en annuleringen.”

 

Duidelijk en perfect georganiseerd: AirPlus biedt dé oplossing voor uw zakenreizen

Als CEO of zaakvoerder heeft u nood aan transparantie op het vlak van reiskosten. Toch is de administratie vandaag een mengelmoes en is er te weinig controle over de kosten. Ziet u ook door de bomen het bos niet meer? En hebt u nood aan een professionele oplossing? Een gebruiksvriendelijk reiskostenbeheer dat afgestemd is op de behoeften van uw organisatie moet snel en nauwkeurig inzicht bieden in uw situatie en kosten besparen.

AirPlus biedt precies wat u zoekt: met de centrale oplossing AirPlus Company Account en de AirPlus Debit Account, de gebruiksvriendelijke evaluatietools AirPlus Information Manager en AirPlus Reports on Demand worden reiskosten echt transparant. Deze oplossingen verminderen de werklast bij boekingen, betalingen en facturatie en bieden zicht op verborgen kosten én besparingsmogelijkheden. Dankzij AirPlus verbetert u uw reisbeleid en bundelt u uw reisdiensten om betere voorwaarden te verkrijgen. Dat bespaart u heel wat geld. Bovendien beschikken uw medewerkers over meer zekerheid, zijn ze beter uitgerust en hebben ze meer comfort wanneer ze op reis zijn. En dat geldt natuurlijk ook voor de bedrijfsleiding.

Uw voordelen in een oogopslag:

  • Uw zakenreismanagement wordt professioneler
  • U bespaart op verwerkingskosten en de aankoop van reisdiensten
  • U verlicht de administratielast binnen uw bedrijf

 

Kom meer te weten over onze betaaloplossingen voor uw zakenreizen:

To top

Beeldrechten

Wisselen