board icn-card check download facebook globe linkedin links links1 login mail paper pfeil pfeil_dropdown icn-phone print rechts rechts1 schluessel suche telefon twitter x xing youtube Information Outlook / Mail Google+
 

Bel ons!

Als je vragen hebt of meer informatie nodig hebt, bel dan naar het AirPlus Service team
+32(0)70 22 30 15

Contacteer ons per mail

brussels@airplus.com
To top
Aankoper aan de telefoon

Inkoop:
"Identficeer verborgen kosten en benut besparingspotentieel"

"Als hoofd van de inkoopafdeling verifieer ik of alles wat onze onderneming koopt zo voordelig mogelijk is. Het optimaliseren van reiskosten is dus een logische stap. Of het nu gaat om het boeken van overnachtingen en vluchten, of om onkostendeclaraties."

 

Met AirPlus beschikt u over de beste argumenten om reiskosten te besparen

Een professionele oplossing voor reiskostenbeheer verlaagt de kosten van zakenreizen aanzienlijk. De grotere transparantie en controle versterkt uw onderhandelingspositie ten opzichte van dienstverleners. Zo kunt u aantrekkelijke tarieven voor uw organisatie bedingen. Bovendien is het perfect mogelijk om het reisbeleid te ontwikkelen of aan te passen op basis van betrouwbare informatie over het reisgedrag. Met AirPlus krijgt u dus de beste argumenten voor uw interne declaraties en externe onderhandelingen.

Als gecentraliseerd account voor uw bedrijf maakt de AirPlus Company Account reiskosten echt transparant. De gebruiksvriendelijke tools voor gegevensevaluatie AirPlus Information Manager en AirPlus Reports on Demand verschaffen u gedetailleerde analyses van uw reiskosten. Met een goed beeld van de kostenveroorzakers past u – indien nodig – uw reisbeleid aan en groepeert u reisdiensten bij een beperkt aantal partners om optimale bedrijfsvoorwaarden te bekomen.

Bij alle reisdiensten die via AirPlus worden betaald, is een volledig en uniek verzekeringspakket inbegrepen. Zo blijven uw collega’s hun hele reis lang goed gedekt.

Uw voordelen in een oogopslag:

  • U selecteert en beheert leveranciers op een eenvoudige manier
  • U controleert de naleving van het reisbeleid in een handomdraai
  • U vereenvoudigt uw boekhoud- en goedkeuringsprocessen
  • Een volledige integratie in uw boekhoud- en declaratiesystemen voor reiskosten is perfect mogelijk
  • Een aantrekkelijk gepersonaliseerd verzekeringspakket is altijd inbegrepen

 

Kom meer te weten over onze oplossingen voor het beheer van uw reiskosten:

To top

Beeldrechten

Wisselen